Met genoegen nodigen wij u uit om deel te nemen als standhouder aan onze standenbeurs voor zorgraden, die plaatsvindt op 26 september 2024 in Lamot Mechelen. Deze beurs is onderdeel van een bredere congresdag georganiseerd door VIVEL en brengt medewerkers en voorzitters van alle 60 zorgraden samen. 

 

Waarom deelnemen?

Dit evenement biedt u de unieke kans om rechtstreeks in contact te komen met meer dan 250 professionals uit de eerstelijnssector. Het is de perfecte gelegenheid om uw diensten toe te lichten, nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken. 

Wij geloven sterk in de waarde die deze dag kan bieden voor zowel u als standhouder, als de zorgraden. Inschrijven kan per e-mail tot en met vrijdag 9 augustus 2024. (vermeld keuze pakket)

 

Praktisch verloop

De standenbeurs vindt plaats op donderdag 26 september, van 11u tot 13u, gelijktijdig met een netwerklunch, waardoor de interactie met bezoekers optimaal is.

Voorafgaand aan de beurs zal er een motivational speaker (Ann Wauters) spreken en in de namiddag vinden verdiepende sessies plaats. Dit geeft u de gelegenheid de stand tijdig op te bouwen en af te breken.

 

Interesse?

Wij bieden twee pakketten (zie bijlage) voor standhouders (dit zijn de minimale kosten die we aanrekenen om deze standen budgettair te kunnen realiseren):

  • Basispakket: standenruimte, tafel, 2 stoelen en elektriciteit, toegang tot de connectie-app, toevoeging informatie of gadget tot de goodiebag  - voor €100.
  • Gold pakket: standenruimte met groot tv-scherm en afgeschermde ruimte, toegang tot de connectie-app, toevoeging informatie of gadget tot de goodiebag  - voor €400.

Factuur volgt na inschrijving. De bevestiging is pas definitief na ontvangst van betaling, ten laatste 6 september dient het bedrag te worden gestort.

 

We voorzien ook een goodiebag voor elke bezoeker. Hierin kan u informatie of een gadget toevoegen.

Daarnaast werken we met een app, om vanuit vraag- en aanbodgestuurd connectie te versterken. Naarmate het event dichterbij komt, kunnen wij u vragen wat meer informatie te verlenen over uw werking, zodat wij deze in de app kunnen verwerken.  Netwerken en ontmoeten staat op die voormiddag dan ook centraal.

 

Inschrijven

Bezorg per e-mail je bevestiging, de keuze van je pakket en facturatiegegevens. 

Enkele weken voor het event mag u nog een mail met praktische modaliteiten verwachten.

Toch nog een vraag? Mail ons of bel op het nummer 0477 77 94 69.