Ga naar de inhoud

Psyche e-learnings 

Psyche ontwikkelt gratis interactieve e-learnings. Met deze e-learnings kun je eenvoudig je expertise vergroten, waardoor de patiënt in nog betere handen is. Bovendien volg je de e-learnings waar en wanneer jij dat wilt. Je volgt ze op eigen tempo, thuis of op het werk.

Later dit jaar volgen meer e-learnings . Wil je in de toekomst graag op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. Heb je vragen of suggesties, stuur ze dan naar e-learning@psyche.be.

Interesse als organisatie? Je kan de e-learning ook linken met je eigen platform. Dat kan op voorwaarde dat je platform een Learning Management System (LMS) is en dat het Scorm 1.2, Scorm 2004 of LTI 1.1 ondersteunt.

Twijfel jij nog of je een e-learning wilt volgen? Bekijk zeker het nieuwsbericht dat we schreven over e-learnings. Daar sommen we kort de voordelen op voor jou en je organisatie.

EVENEENS IN ONS AANBOD
placeholder

Patiëntenrechten

Als zorgverlener ben je bekend met de wet op de patiëntenrechten. Maar weet jij wat de wet precies inhoudt? Ken je de acht patiëntenrechten? Weet je hoe je de wetgeving dagelijks toepast?

Met de gratis e-learning ‘De wet op de patiëntenrechten’ kan je je snel weer bijscholen. Stapsgewijs nemen we je mee in de wetgeving en wat deze voor jou, als zorgprofessional, kan betekenen. Met vragen, praktijkvoorbeelden en casussen brengen we de wet tot leven.

Ontdek het hier
placeholder

OOGG

De onafhankelijke ombudsdienst geestelijke gezondheidszorg (OOGG) bedient bijna alle organisaties in de geestelijke gezondheidszorg. Een ombudsdienst behandelt vragen en klachten over patiëntenrechten.  

Ben jij benieuwd naar wat de ombudsdienst voor jou en je patiënten kan betekenen? Je ontdekt het in onze gratis e-learning.

Ontdek het hier